Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019/2020-as tanév programjai

Cikkek

Karácsonyi ünnepség

2019.12.26

A Ladi János Általános Iskolában is elérkezett az év utolsó tanítási napja: 2019. december 20.
Mozgalmas, eseménydùs és eredményes évet zàrt iskolánk. Közeleg a szeretet ünnepe, a karàcsony, amely melegséget, szeretetet, békességet hoz mindannyiónk szívébe és egy kicsit megpihenve több figyelmet fordítunk egymásra és szeretteinkre. A mai napon tanulóink egy csodálatos karácsonyi műsort adtak elő a ragyogó karácsonyfa mellett, majd örömmel bontották ki ajàndékaikat. A hagyományainkhoz hìven következett az ebéd, ahol a 8. osztályos tanulók terítették meg az ünnepi asztalt és tàlalták fel a finom ebédet.
Iskolánk minden tanulója és dolgozója nevében kívánok mindenkinek meghitt, békés, boldog karácsonyi ünnepeket és sikerekben bővelkedő új esztendőt!
Móriné Talián Gyöngyi intézményvezető

KÉPEK A KÉPGALÉRIÁBAN!

 

Vörsi jutalomkirándulás

2019.12.26

Jutalomkiràndulàs Vörsre! Minden osztályból az a tanuló, aki a legjobban megérdemelte Sinkáné Lőrik Nikoletta intézményvezető-helyettes kíséretében elmehetett mégnézni a Vörsi Betlehemet karácsonyhoz közeledve. KÉPEK A KÉPGALÉRIÁBAN!

 

Pályaorientációs nap

2019.12.26

Mint ahogy minden iskolában így nálunk is megszervezésre került a pályaorientációs nap.

Egy közös eligazítást követően különböző szakmákkal ismerkedhettek meg a gyerekek. A Marcali Katasztrófavédelmi Kirendeltség egy szuper programmal kötötte le a gyerekek érdeklődését. Az egyik tantermet teljesen befüstölve a tanulók babát mentettek. Kint a udvaron a  Tűzoltóság és a Rendőrség tájékoztatót adott munkájukról. A programokat a tornateremben megszervezett vetélkedő követte, ahol volt gombvarrás, szögbeverés és számos érdekes feladat. KÉPEK A KÉPGALÉRIÁBAN!

 

LUCÁZÁS

2019.12.26

Egy új hagyomány vette kezdetét a mesztegnyői iskolában. Luca Luca kity-koty…….

Kotyolás a mesztegnyői önkormányzaton. A 3-4. osztályos tanulók Talián Nikoletta és Göncz Gézáné, Kati néni vezetésével Luca napja alkalmából énekszoval árasztottàk el a hivatalt! Délután folytatódott a Lucàzàs, kézműveskedtünk, búzát vetettünk és fazékból jósoltunk! KÉPEK A KÉPGALÉRIÁBAN! 
 

 

Mikulás járt iskolánkban

2019.12.26

Iskolánkban a mai napon egy fergeteges forgataggal kezdetét vette a Mikulásvàró délután. Volt versenyfutàs, foci, dekaverseny, játékos sportverseny, amelyen a gyerekek megméretették magukat, majd eredményhirdetés után megérkezett hozzájuk a várva várt Mikulás. Óriási zsàkja tele volt cukorral, csokival és még sok sok finomsàggal. A gyerekek énekeltek, verset mondtak neki, majd sorba mindenki megkapta a megérdemelt ajándékot. KÉPEK A KÉPGALÉRIÁBAN!

 

Radnóti est

2019.12.26

A KSZR támogatásával, egy kis összefogással, ismét egy csodálatos műsornak lehettünk részesei! Kurucz Ádám Konrád Latinovits- díjas előadóművész látogatott el hozzánk, aki egy fantasztikus, profi előadást adott elő iskolánk tanulói illetve a Marcali Noszlopy Gáspár Általános Iskola tanulói számára. KÉPEK A KÉPGALÉRIÁBAN!

 

 

Egészségnap iskolánkban

2019.12.26

Mindent az egészségégünkért!
Iskolánkban számos kiváló program kerül megrendezésre, köztük az Egészségdélután is. Melinda néni és Julcsi néni kitett magáért, akiknek a szervezést köszönhetjük! Ahogy a képeken is látszik, volt plakát készítés, totó, zumba, tányérdekorálás. Természetesen az ügyeskedès után a sok finomsàg elfogyasztása is került, mindenki örömére! Nagyon jó hangulat jellemezte a délutánt. KÉPEK A KÉPGALÉRIÁBAN!

 

Digitális eszközök világa

2019.11.08

DJP Hálózat Utazó Digitális Élményközpontból ellátogatott hozzánk egy 2 tagú csapat, akik digitális eszközöket mutattak be a gyerekeknek. Szuper előadó, szuper előadás, szuper technológia! Köszönjük Pedig Viktóriának a szervezést! Képek a képgalériában

 

Nyílt nap iskolánkban

2019.11.03

Kedves érdeklődő Szülők!

2019 november 13-án / szerdán/ szeretettel várunk minden kedves érdeklődő szülőt iskolánk nyílt tanítási napján. Bármelyik évfolyamon az első négy óra látogatható.

Tisztelettel: Móriné Talián Gyöngyi 

                     intézményvezető

 

Kirándulás Dunaszerdahelyre

2019.10.28

A mesztegnyői Ladi János Általános Iskola diákjai, két pedagógus, Sinkáné Lőrik Nikoletta intézményvezető helyettes és Tóthné Szabadfi Ildikó tanár kíséretében, az EFOP Testvériskola pályázatának keretén belül egy 3 nap, 2 éjszakás kiránduláson vett részt a Csallóközben, Dunaszerdahelyen.

Beszámoló a címre kattintva. KÉPEK /képgalériában/