Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sümegen jártunk …

2017.06.19

Sümegen jártunk …

 Minden tanévben a legjobb magatartású, szorgalmú és tanulmányi eredményű tanulókat ingyenes kirándulásra visszük a tanév végén. Nem kell hozzá mást tenni, csak meg kell felelni a kritériumoknak. Ebben az évben ez csupán 8 gyermeknek sikerült. Eddig minden alkalommal 16 tanuló vehetett részt a diákönkormányzat által szervezett programon. Tanulóink közül kevesebben tartották fontosnak, hogy fényképük megjelenjen a dicsőségtáblán. A kis csapat tagjai: Varga Csaba, Orsós Kevin, Kollár Vanda, Trubek Viola, Hajdu Balázs, Lóth Kornél, Mika Fanni és Orbán Alexandra lelkesen vágtak neki az útnak.

A vár csodálatos látványt nyújtott. Nem csalódtunk a körbetekintés során sem, hiszen gyermekbarát játékok közül válogathattak tanítványaink. A legnagyobb élményt a csigalépcső jelentette. A vár aljában megebédeltünk, majd egy szuper játszótéren mulattuk az időt.

 Hazafelé a gyenesdiási Bringatanya Fagyizóban nyalogattuk a jeges csemegét, majd a Balaton felé vettük az útirányt. Nehézen szánták rá magukat a fürdésre, de aztán legalább olyan nehezen jöttek ki a vízből.

 Eredményes, szép napot töltöttünk együtt!

 

Mesztegnyő, 2017. 06. 15.                                         Tüttőné Linha Katalin

                                                                                            DÖK-segítő tanár